Misha Declerck en Charline Vanneste winnen in Gistel–Katrijn Van Hulle wint in Desselgem : weekend 1 mei…avmo aan het werk :) !

Op 30 april in Gistel , tijdens de 10 km zorgde Misha Declerck  voor winst in 33’13”. Het podium kleurde nog meer oranje-blauw dankzij Tom Van Slambrouck die als 3de in 33’57” finishte op 266 deelnemers. Charline Vanneste (15de) won bij de dames in 36’49”. Meer moet dat niet zijn …nu en dan moeten clubmakkers wat rusten…

Zondag, 1 mei, dag van …ook vele lopers… was ik in Knokke, ‘die zoute’, (nvdr) om er een 3 uur te wandelen… toen we op de terugweg aangenaam verrast werden… en de 10 km zagen voorbij snellen…Martine vond dit heel eigenaardig… het is niet de eerste keer dat we wandelen en toevallig in een “loop-event” terecht komen. Grappig 🙂

Katrijn Van Hulle wint op 1 mei in Desselgem de 10 km in 43’10”.  Er waren 102 deelnemers, waaronder Geert Royaert , als 7de in 37’39”. Niet slecht, met een halve marathon, de week voordien in de benen met podium (3de). Geert zoekt blijkbaar tijdens zijn wedstrijden het evenwicht tussen snelheid en uithouding. Hopelijk gaat dit voor vele clubmakkers in crescendo tot “de nacht van Torhout” – diverse disciplines. In Ieper, op Flanders Field marathon en de 14km en de 7km kunnen we de katers van Torhout nog eens doorspoelen of echt heel dapper zijn èn vanuit de LOOPGRAVEN … elk op onze wijze zegevieren… als dank voor wat wij niet meegemaakt hebben!

De volgende uitdaging wordt de 8km of 16 km in Aalter , vrijdagavond  op 16 mei. Perfecte organisatie op een verkeersvrij parcours in een ongedwongen sfeer ! Doen!

Ten slotte nog dit… om wat op te warmen in een aangename omgeving ! Voor de “apero’s”…

Sterrenloop 22 mei 2016 op zondag 10u30… Steenstraat 42 te 8700 Tielt (4 rondes van 1,25km) doorheen de Tieltse straten…
Inschrijven (verplicht) kan via sterrenloop@molenland.be

Sportieve groeten en met dank aan Rudi voor het verzamelen van de uitslagen van onze clubmakkers.

Erwin Sissau.

Ten slotte nog een mooi verslag van Katrien Vanhoutte : een ballade hoe mooi sporten kan zijn… en het moeten niet altijd wedstrijden zijn…

Pffff, vanmorgen willen vlot die trap af gaan…
Zondag 1 mei, op uitnodiging van Björn Vandamme (RoadRunners Torhout) mee op trail-avontuur in ‘Elzele’ (Ellezelles) in Henegouwen, juste onder Ronse, in het natuurpark “Parc naturel du Pays des Collines” (25.000 hectare – op een uur rijden zit je in een prachtig ander land!!! )  De ‘Trail du diable au SUKre’, 33km, 600 hoogtemeters, samen met Lien Schrauwen, Björn Vandamme, Johan De Weert en ‘ultraman’ (55km was maar net genoeg…) Nico Boussauw.
Ondanks ons vroeg startuur een gezellige boel – ongedwongen – puike organisatie maar een uitdagend én zeer mooi parcours! Nico liep bijna ontspannen de concurrentie op een hoopje en bolde als tweede binnen in een verbazende 4:28:14 op de 55k. Johan en ik liepen na 10 km samen en kwamen samen op plaats 44 en 45 op de 116 binnen op de 33k. Lien kwam dartel als derde vrouw over de meet, en Björn liep genietend en breed glimlachend de meet over. Nadien nog ferm genoten van een lekker streekbiertje én de alles zaligmakende zon!  Maar nu…
Die trap af… pfff amai m’n qwardiceps, maar ‘no pain – no gain ‘ en Katrien doet dat verbazend goed/vlot na haar 80km wandeltochtje van vrijdagnacht!!!
En nu vol goede moed (en een stuk geruster) naar de 50k (lopen op wandeltocht, geleerd van Rudi) in Kluisbergen en de 55k Trail des Trappiste – in Orval! “

🙂

Erik Carrette in Dwars over de Mandel – april 2016.

 MDG_10_0857 | by dwarsoverdemandel

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.