Puntentabel na Wingene

AVMO Wegcriterium 2019-15

  • Bij de senioren dames blijft Elke Spriet op kop na 10 deelnames en Elke zal dit criterium winnen.
    Jolien Berthier heeft nog 2 deelnames nodig voor de prijzen.
  • Bij de senioren heren is (de kerverse master ) Tim Soenens nu al gewonnen. Met 6 deelnames moet hij wel nog één wedstrijd lopen. Tim heeft dus voor Wingene punten gekregen in de categorie masters.
    Jens-Magnus Verhelst (als 2de) moet nog 2 wedstrijden lopen voor de prijzen.
  • Bij de master dames blijft Petra Depypere met 12 wedstrijden ruim op kop voor Charline Vanneste met 8 deelnames. Bij Petra zullen er echter 2 scores wegvallen en vervangen worden door 2 punten.  Op 3 met 8 deelnames Katrijn Van Hulle, dan op 4 met 9 deelnames Hilde De Brabandere  en op 5 met 7 deelnames Melissa Nobus.
    Al deze dames hebben nu al prijs, zo ook Nabila Taguema. Daarbij kunnen nog komen Sabine Denolf, Carline Deseyn, Evelyn Iterbeke die nu al 5 deelnames hebben. Er zijn nog vier wedstrijden te lopen.
  • Bij de masters heren Heeft de top-4 elk 13 wedstrijden gelopen : Jurgen Van Daele, Bart Guillemyn, Patrice Lefranc, Johan Moyaert. Tom Dedecker is 5de met 12 deelnames.  Nu ook al in de prijzen : Pol Vackier, Bart Verschaeve, Rudi Van Bruwaene, Filip Naert, Luc Maes, Edwin Kint, Geert Lievrouw

Volgende wedstrijd is op 7 september in Koolskamp voor de dames de 4 en/of de 10km. Voor de heren de 10km. Succes !

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.