Nieuwe puntentabel na Brigandsloop

Hallo,

Pas terug Van Luxor. (Egypte)

Morgen terug werken !  Ik word zeer zeldzaam (werken op 59 jaar en dan nog in de banksector !!!)

Toch nog snel deze Puntentabel Wegcriterium 2017-05 doormailen. Ja, Rudi , bedankt voor het bijhouden van de uitslagen, terwijl ik de “Nijlmeter aan het controleren was” ( is belangrijk voor de belastingen in Egypte ) – hoe hoger de Nijlmeter… ja Rudi wel water hé … geen Leffe…

Bij de senioren dames staat Elke op kop voor Pauline en Stephanie. Mooi meegenomen als start.   Ja, Charline…. Is er wel klaar voor.

Bij de masters dames is Annick primus. Annick liep alle wedstrijden. Dan Sabine 2de en Katrien 3de samen met Katrijn. Katrijn is master , maar heeft nog het gevoel van senior te zijn … Katrijn was al energiek, maar er komt nog meer leven voor haar !

Bij de senioren heren is Tim  met 2 overwinningen op rij strek bezig. Olivier rukt op naar een 2de plaats, omdat nu ook Alexander wat meer selectief te werk gaat.

Bij de masters heren is er nooit zekerheid en kan het alle kanten op.

Zo krijgen we nu na 5 wedstrijden Geert Lievrouw als eerste. Mooi!. En ook Pol  Vackier mag blinken en zijnen salade planten om volle kroppen te krijgen tegen juni. Ja in  EGEM !!!!

We hebben echter nog ‘Bartjes’ lopen en ‘Geertjes’ en Edw…. Enz..

BV lukte nog net 122pt (3de) tussenstand  . Lees B. Verschaeve.

Wie liep alle wedstrijden ?

·         Annick Coene

·         Edwin Kint

·         Geert Lievrouw

·         Bart Reyiers

·         Pol Vackier

Groetjes,

Erwin.

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.