Nieuwe puntentabel na Watewyloop

Wil in bijlage de bijgewerkte scores vinden voor ons wegcriterium. Puntentabel Wegcriterium 2017-11
Hopelijk dit keer zonder fouten. Rudi kon paraat zijn op de Watewyloop om de scores bij te houden. Zijn korte termijngeheugen zal wel nog werken! Waarvoor dank!

Pol Vackier (master) heeft tot nu toe aan alle elf wedstrijden deelgenomen. Benieuwd of hij zijn truweel en zijn loopschoenen zal meenemen naar de strandloop in  Koksijde op 26/07 om te spetteren in het zand op onze volgende criterium wedstrijd. Nog een beetje cement en wat schelpjes en Pol wordt een levend kunstwerk! Bij de masters heren kan nog veel veranderen…

Bij de masters dames wordt het spannend tussen Annick Coene en Sabine Denolf, nu Katrijn Van Hulle wat voorzichtiger moet zijn (met zijn tweeën lopen kan , maar gedwee…) Prachtig:  de eerste deelname van Nabila Taguema  na lange revalidatie. Toch voorzichtig blijven!  Katrien Vanhoutte zullen we een tijdje moeten missen. Sterk blijven Katrien!

Bij de senioren dames is Charline Vanneste outperformer (een term die men voor hoog geprezen aandelen gebruikt). Maar ook Melissa Nobus, Elke Spriet en Pauline Vackier kunnen perfect het podium halen.

Onze senioren heren : heel wat klasse.

Tim Soenens won al vier criteriumwedstrijden. Zijn clubmakker en dikwijls trainingsmaat ,  Alexander Eggerick , loopt dit jaar een heel sterk seizoen op een zeer gevarieerd parcours en wint ook talrijke wedstrijden. Olivier Vervaeke  maakt heel veel progressie, maar zal deze twee tenoren moeten laten voorgaan. Olivier zal al heel tevreden zijn met zijn 2de seizoen bij AVMO.

Gr,

Erwin.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.