Puntentabel na Bostrail Aalter

Puntentabel AVMO Wegcriterium 2018-4

Bij de senioren dames blijft Elke Spriet op kop.

Bij de veteranen dames staat onze sportvrouw van het jaar ( Tielt) op kop. Christa Geerolf is in de bloei van haar leven, liep tot nu alle 4 de wedstrijden en staat riant aan de leiding. Daarna volgen Hilde De Brabandere en Nabila Taguema.

Bij de senioren heren Heeft Olivier Vervaeke de fakkel overgenomen. Seizoen na seizoen wordt hij beter. Olivier bouwt een mooie voorsprong op. Thomas Callewaert is nu 2de en Tim Soenens kan zich als 3de momenteel niet verweren (gekwetst).

Bij de heren veteranen kregen we een bliksem start van Patrice Lefranc , mooi aan de leiding, gevolgd door jawel Rudi Van Bruwaene en het ijzer zal dit jaar terug gesmeed worden (dat hopen wij) en Tom Dedecker .

Erwin.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.