Puntentabel na zeven wedstrijden

We zijn 7 wedstrijden ver en kijken uit naar Oostrozebeke met de Ginsteloop over 10 km in een prachtig natuur kader.

Er komen natuurlijk nog vele uitdagingen.

  • Bij de dames senioren blijft Elke Spriet eerste als een vaste rots in de branding van Tim …Melissa begint wel aardig te ontploffen… groene energie …
  • Bij de dames masters geeft Christa Geerolf voorlopig geen krimp. Sportvrouw van het jaar … en koppel… samen met haar ventje Gilbert. Maar er komen kapers op de kust … zeemeerminnen… ??? … Katrijn Van Hulle gaat er vol voor… met of zonder buikgevoel… alvast één supporter meer ! Nabila is er nog altijd om het vuur er in te houden… en natuurlijk komt Charline Vanneste … ze komt…
  • Bij de heren senioren is het nu aan Tim Soenens. Het talent druipt er af. Olivier Vervaeke moest de nodige rust inbouwen maar blijft sterk presteren.
  • Bij de masters heren is er spanning troef en is het heerlijk kamperen… Patrice Lefranc liep tot nu toe alle wedstrijden en is de onverwachte nummer één. Prachtig ! Bij de masters is er nooit rust… misschien is dit voor velen wel het rustmoment ? … Patrick Deleersnijder komt opzetten samen met Bart Guillemyn…

De tabel vertelt de cijfers.

Erwin.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.