Puntentabel na Koksijde

 

Terwijl onze clubmakkers in de grote hitte 10 km in Ardooie Tassche lopen, graag hun scores tot op heden. Het is zo ( zie reglement ) , dat de 10 beste scores meetellen  en de minste goede score vervangen wordt door 2 extra punten. Deze tabel houdt daar nog geen rekening mee. Als je ten minste 7 wedstrijden gelopen hebt val je al in de prijzen.

  • Bij de senioren dames is Elke Spriet outstanding. Bescheiden als ze is, pakt ze nu en dan heel voorzichtig een overwinning mee. Elke Spriet is nu al laureaat. Jolien Berthier is er terug bij na lange afwezigheid en we hopen ook nog Elke Bruwier te zien.
  • Bij de masters dames liggen de kaarten niet zo eenvoudig, maar de standaard blijft toch Charline Vanneste. Katrijn Van Hulle is opgerukt naar de 2de plaats ( nog niet in de tabel te zien via de sterretjes ) voor Melissa Nobus. Maar er zijn nog zo veel anderen die zeker een nominatie verdienen: o.a. Christa Geerolf, Nabila Taguema … 7 wedstrijden … er zijn er nog 5 te gaan…
  • Bij de senioren heren blijft Tim Soenen outstanding ( zoals zijn vrouwtje) met ZES overwinningen , 2 tweede plaatsen en één derde in negen deelnames aan ons criterium. Proficiat Tim voor uw inzet en ook om ons vaandel te dragen ( uw clubtrui ) tijdens de wedstrijden en vooral ook voor uw ingesteldheid om niet enkel de wedstrijden te lopen die samenvallen met een ander criterium.   Olivier Vervaeke blijft verbazen  en Alexander Eggerick ( toch heel goed bezig ) zien  we te weinig in ons criterium. Jammer , Alex , we zien u heel graag lopen. We moeten toch een beetje diversiteit hebben in beide criteria.
  • Bij de masters heren is de weg nog lang. Ongelooflijk veel inzet, veel enthousiasme en een warme sfeer. Elke clubmakker doet zijn ding, pakt een andere uitdaging aan en wil zich toch meten op een criterium wedstrijd. Spannend zoals altijd. Tot nu toe hebben we één laureaat die ALLE wedstrijden gelopen heeft èn met klasse: Patrice Lefranc . Ik had het geluk om hem na de training woensdagavond daarvoor te feliciteren. Maar Patrice is realistisch. Patrick Deleersnijder zou dit jaar wel eens kunnen winnen ( was er al dichtbij).  En Bart Guillemyn is nooit ver uit de buurt…Maar heel veel masters zijn zo goed bezig dat ze zeker beloond kunnen worden… en dat kan met 7 wedstrijden te lopen. En jullie verdienen dat !!! We gaan het rijtje af … Tom Dedecker zit nu al in de prijzen en mooi resultaat ! Jeroen Deroo , Luk Devlaminck, Edwin Kint, Dirk Lannoo, Geert Lievrouw nu al zeer goed, Luc Maes altijd goe, Johan Moyaert helemaal OK, Filip Naert blijft bezeten om te lopen, Geert Royaert  criteriumwinnaaar, Pol Vackier een blok beton, Rudi Van Bruwaene ..hij moet het ijzer nog altijd smeden, Bart Verschaeve …troubadour met veel levenswijsheid en “open mind”.

Puntentabel AVMO Wegcriterium 2018-13

Beste clubmakkers,

De laatste wedstrijden komen er aan en Ardooie zal nu al gelopen zijn.

Ik wens jullie veel voldoening en geen blessures!

Erwin.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.