Puntentabel na Koolskamp

De puntentabel na Koolskamp is bijgewerkt Puntentabel AVMO Wegcriterium 2018-16

De clubmakkers die nu al in de prijzen vallen staan in het donkergroen.

De bleekgroenen kunnen nog een prijs hebben mits ze één of 2 wedstrijden lopen. We zitten gelukkig nog niet in de sperperiode van de verkiezingen… We mogen dus nog kleuren.

De winnaars bij de dames senioren en masters zijn nu al gekend : Elke Spriet en Charline Vanneste.

Ook bij de senioren heren wint Tim Soenens bijna alle criteriumwedstrijden.

Bij de masters heren liep Patrice Lefranc ALLE wedstrijden. Patrice, er zijn er nog 2 te gaan Ieper en Beernem. Volhouden hé!

Met één wedstrijd minder gelopen komt Patrick Deleersnijder op 5 puntjes. Patrice drijft Patrick wel tot het uiterste. Ook Bart Guillemyn is zeker nog niet afgeschreven. Veel hangt af van Ieper en Beernem. In Ieper , nu zondag 9 september komen alle afstanden in aanmerking voor punten : lees 7 en 14km en de marathon. Beernem is op zondag 23 september met een exact opgemeten 10km.

We hebben nu al bij de masters heren meer dan 12 laureaten.

Uit respect voor alle clubmakkers tonen we nog één keer de tabel waar iedereen genoteerd staat, ongeacht het aantal deelnames.

Daarna houden we enkel de atleten over met voldoende aantal deelnames. Zeven zijn voldoende. De tien beste resultaten tellen we op en per extra wedstrijd valt het minst goede resultaat weg en wordt vervangen door 2 extra punten. Dit vormt de eindscore. Zo belonen we ook de inzet naast het talent.

Veel succes !

Erwin en Rudi.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.