Laureaten Wegcriterium AVMO – Running Center Hulste 2018 : Elke Spriet – Charline Vanneste – Tim Soenens en Patrick Deleersnijder.

Hallo,

Terug een aangename en ongedwongen sfeer onder de Molenlandwegatleten op vrijdagavond 19/10/2018 gehad. Dat doet deugd. Sommigen zaten al in gedachten met de halve of hele marathon in Brugge of met de Relais aflossingen. Ja , het beestje is altijd bezig… de grenzen… het lopen… ‘spel zonder grenzen’ ???
We kunnen nog altijd rekenen op onze sponsor Running Center Hulste , onze club en in het bijzonder op al die mensen die de zaal helpen kleuren in diverse kleuren na de verkiezingen. We noteerden een oranje en een rode pompoen, paarse erika’s en gele herfstbladeren met wat verdroten blauwe lavendel. Iedereen was er dus. Mooi!

Al die mensen: ja zijn vaak  ( atleten );  zijn al van dagen voordien bezig met ons feest : de inkoop van proviand , het opsmukken van de zaal, de traiteur op tijd verwittigen met het aantal personen, de opkuis…en zo vele andere kleine maar soms heel waardevolle punten.

Het is dan ook heel normaal dat we die mensen waarderen…wordt veel te weinig gedaan… en nu wordt het heel moeilijk… we mogen niemand vergeten … soms zijn we dat zo gewoon… dat we het vergeten… We proberen alvast met een dikke merci voor Roger Debaets en zijn vrouwtje. Roger, ik schat hem +65 , maar ik denk +70,   haalde verschillende titels op de korte afstand voor AVMO. Altijd een warm moment om hem te mogen ontmoeten. Edwin Kint en zijn vrouwtje Hedwige. Dirk Lannoo en zijn vrouwtje Cathérine. Rudi Van Bruwaene en Linda. Ook Christa van in ons clubhuis ( kon er nu niet bij zijn ).

  • Elke Spriet is de beste bij de senioren dames
  • Charline Vanneste is super bij de masters dames, voor Melissa Nobus, Katrijn Van Hulle, Nabila Taguema, Christa Geerolf en Hilde De Brabandere.
  • Tim Soenens  is super bij de senioren heren voor Olivier Vervaeke.
  • Patrick Deleersnijder is de beste bij de masters heren. Daarna volgen Bart Guillemyn, Patrice Lefranc, Pol Vackier, Rudi Van Bruwaene, Tom Dedecker, Geert Lievrouw, Luc Maes, Filip Naert, Bart Verschaeve, Dirk Lannoo, Johan Moyaert, Jeroen Deroo, Luk Devlaeminck en Edwin Kint.

Er werd in dit weekend wel nog gelopen. Een groot deel van onze laureaten probeerden de najaars wedstrijd in Brugge met de halve èn de marathon… als specialleke en soms als ‘pacer’ lees tempomaker. Het moet heerlijk zijn om dat te kunnen door HET STAD VAN BRUGGE… op het Belfort zijn er meer dan 2 verdiepen …. Chapeau makkers!

Op de marathon met 1.838 aankomsten liepen Geert en Bart als pacer. Geert Royaert ( 184ste 3u17’33”), Bart Verschaeve ( 423ste 3u28’37”), Luc Maes ( 653ste 3u42’41”) en Marieke Clincke ( 3u56’13”).

Op de halve marathon liepen Nabila en Rudi de afstand als pacer. Evert Luttun  haalde een prachtige tijd als 18de in 1u17’58”.  Dan kwam er een ‘specialleke’ van Olivier Vervaeke, ondanks kniepijn, als 201ste in 1u34’18”. Daarna Rudi Van Bruwaene ( 326 1u38’28”), Nabila Taguema ( 1982 2u09’04”).

Geert Lievrouw loopt in oranje de marathon van Amsterdam met 40.000 deelnemers. Geert werd 2.725ste in 3u28’18”. Aarsele kan terecht fier zijn en Geert zeer zeker!

Ondertussen krijgen we heel soepele joggings aangeboden in Deinze… de winter komt… Op de 9km  Frankie Devooght 33ste 47’55”. Op de 13km Danny Terryn 1u09’05”.

Gelukkig heeft Rudi nog een raspaardje gespot in Oekene… via de uitslag … want je was zelf aan de halve marathon bezig in Brugge.

Prachtige overwinning van  onze clubmakker Alexander Eggerick  op de 10km in Oekene . ( 33’05”). Alexander Proficiat !

Zo kunnen we afsluiten met een zeer positieve noot.

We kijken terug op een meer dan geslaagd wegcriterium van AVMO-RUNNING CENTER HULSTE …en we blikken vooruit naar onze eerste wedstrijd op 11 november 2018 voor het seizoen van 2019.

Wat had je gedacht ? De prachtige organisatie van onze vrienden van Bellem.

  • de halve marathon van Deinze naar Bellem : vooraf inschrijven ! Waarom ? Je komt naar Bellem,  gratis bus naar Deinze waar jouw wedstrijd start.
  • de 7km in Bellem : een natuurloop met start en aankomst in Bellem. En daarna genieten van de aankomsten van onze clubmakkers op de halve marathon.

Erwin.

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.