Run & Bike Gullegem

Team AVMO (Arne Chevrolet en Bart Verkaemer) op het podium in Run & Bike Gullegem.

Bart concentreert zich vooral op duatlon. Maar stratenlopen, veldlopen, pistewedstrijden, tijdritten, koppeltijdritten… staan ook steevast op zijn programma. Bij Arne mag je daar nog retrokoersen en Grand Fondo’s aan toe voegen. Twee sporters die houden van afwisseling als er maar kan gelopen en/of gefietst worden.

Het concept van Run & Bike past perfect in dat plaatje. Een team van 1 loper + 1 fietser (MTB) leggen samen het parcours af waarbij onbeperkt mag gewisseld worden van taak. De afstand tussen beide teamleden mag max. 15m bedragen.

Een pure interval wedstrijd waarin je hard lopen kan afwisselen met recuperatie op de fiets, al is er op bepaalde plaatsen van het off-road parcours van recuperatie op de fiets geen sprake en moet je hard trappen om de loper te kunnen volgen.

De Run & Bike in Gullegem presenteerde een pittige omloop van 9,3 km voor 95% onverhard.

Arne en Bart konden een voortreffelijke prestatie neerzetten en behaalden een mooie derde plaats na Team Omey (Henk en Hans Omey) en Team LTTD (Sven Vandenbroucke en Sybren Baelde)

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.