Jeroen Deroo en Katrien Vanhoutte op marathon koers…

Jeroen Deroo houdt van uitdagingen en tracht nu en dan naast zijn avontuurlijke trails en marathons ook nog een criteriumwedstrijd mee te pikken. Prachtig om te lezen… een korte synthese…

“Na de Bosmarathon in Aalter liep ik al 2 marathons.
Ik liep zaterdag laatsleden dus de Trailmarathon in Kluisbergen, een onderdeel van ‘The puzzle of Belgium’. De resultaten zijn te vinden op: https://thepuzzleofbelgium.jouwweb.nl/results
‘n Weetje: Ik liep op 30/03 mijn dertigste marathon ( on- en off-road, ultra’s erbij) – ik liep 4:44 u en werd de vierde. Meer dan 1200 hoogtemeters erbij. Op 02/02 liep ik in de Nighttrail ‘From dusk till dawn’ in Durbuy. Een winter-nacht-ultra van Traillodge. 43 km – 1486 hoogtemeter, sneeuw en volledig in het donker. Vertrekken op de officiële zonsondergang ( 17:31) en we hadden tijd tot 03:00 uur ‘s anderdaags om binnen te zijn. Alles off-road, dikke pak sneeuw en vrieskoude bij de start. Na 2 uur sneeuwde het en dooide het wat: alles veranderde in een smeltwaterrivier… terwijl de hellingen in de wind vol sneeuw bleven liggen. Als dessert kregen we op km 41 nog een ‘river-crossing’: meer dan kniehoog 25 meter stroomopwaarts door een helder klaterende rivier: het werd voor velen een memorabele nacht – voor velen een DNF… Ik kwam met mijn ‘compagnon de route’ toe na ongeveer 6:30u. Resultaten op: https://www.trailodge.com/nl/events/from-dusk-till-dawn-night-trail/

Zo, elke maand een marathon in 2018 – op naar meer
Tot in Tielt of ergens om te lopen! Stevige groet, Jeroen  “

Volgende week trekken we naar Rollegem-Kapelle voor onze volgende criterium wedstrijd van Running Center Hulste/AVMO. De dames kunnen kiezen tussen 5 en 13km. De heren lopen dan 13km. Succes .

Erwin.

  

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.