Puntentabel na de Ginsteloop

Update puntentabel wegcriterium AVMO-Running Center Hulste na de wedstrijd in Oostrozebeke aan de ‘verre Ginste langs de Mandel’.

  • Bij de senioren dames blijft Elke Spriet op kop. Zij werd 3de dame op de 10km. Jolien Berthier blijft 2de.
  • Bij de masters dames komt er heel wat beweging in de stand. Petra Depypere blijft op kop voor Hilde De Brabandere. Dan volgen Katrijn Van Hulle en Charline Vanneste, die allebei hun wedstrijd wonnen. Ook Melissa Nobus deed een goede zaak met haar 2de plaats bij de dames.
  • Bij de senioren heren konden we nog eens genieten van Tim Soenens. Met zijn 2de plaats blijft Tim op kop voor Jens-Magnus Verhelst.
  • Bij de masters heren neemt Jurgen Van Daele de fakkel over. Johan Moyaert als 2de en tevens de enige die tot op heden alle wedstrijden kon uilopen. Daarna volgen Patrice Lefranc, Geert Lievrouw, Bart Guillemyn (vorige keer waren we ons Bartje vergeten) , Filip Naert en Rudi Van Bruwaene. Heel wat andere clubmakkers kunnen echter nog het verschil maken. Zie tabel.

De volgende criterium wedstrijd gaat door in Aalter op vrijdag 10 mei met de 8km en de 16 km voor dames en heren. Goede organisatie en dito sporthal; niet ver en niet duur.
Succes!
Erwin.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.