Puntentabel na Aalter

De puntentabel na de jogging  in Aalter over de 8km en de 16km:

  • Bij de senioren dames geen verandering : Elke Spriet blijft op kop voor Jolien Berthier.
  • Bij de masters dames nog altijd ‘numero uno’  Petra Depypere voor Katrijn Van Hulle, Hilde De Brabandere, Charline Vanneste, Melissa Nobus, Sabine Denolf, en Nabila Taguema. Sommigen onder hen kunnen wel nog een wit konijn uit hun hoed toveren. Dat deed Melissa in Aalter met een overwinning. Heel veel talent en spanning bij onze masters dames.
  • Bij de senioren heren geen verandering : Tim Soenens op kop voor Jens-Magnus Verhelst.
  • Bij de masters heren wordt het alsmaar meer en meer spannend. Het kan nog alle kanten uit en na 9 criterium wedstrijden moet het kantelmoment zeker nog komen. Jurgen Van Daele neemt resoluut de leiding na een 5de plaats in Aalter. Heel veel clubmakkers kunnen nog het mooie weer maken.. en dat mag wel hé?  We beperken ons tot 7 : Bart Guillemyn op stek 2  en Johan Moyaert  als 3de. Johan is nu de enige die alle wedstrijden kon uilopen. Patrice Lafranc deed dit vorig seizoen nu als 4de. Dan volgen Geert Lievrouw, Filip Naert en Pol Vackier.   De verschillen zijn miniem   als je de tabel bekijkt. Heel wat clubmakkers kunnen nog uit pijp komen. … om een wit konijn te spotten ???

We zijn half weg ons criterium. Heel wat clubmakkers vallen nu al in de prijzen. 7 deelnames is prijs. Onze volgende wedstrijd is een legende voor elke atleet. Torhout de nacht op 21 juni 2019. Daar kan iedereen kiezen tussen de 10km / de halve marathon of de volledige marathon.
Succes!

Erwin.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.