Bellem – 11/11/15 – Thomas Callewaert , net naast het podium op de 7,7km

Acht clubmakkers trokken naar Bellem Dorp voor de 7,7 km met toch 141 aankomsten. Een kleine 20 clubmakkers liepen de halve marathon van Deinze naar Bellem. Meer daarover in een apart verslag. We konden terug genieten van een perfecte organisatie in een gemoedelijke sfeer. Onze deelname werd ruim beloond. Proficiat aan de organisatoren, die er jaar na jaar voor gaan. Bart Bleyaert won de wedstrijd in 25’18” voor Jan Meysmans.

Thomas Callewaert werd 4de in 27’37”. Dirk Lannoo ( 14de in 29’55”) pakte tussen 2 crossen een ‘Bellemken’ mee. Hij beloofde het wat kalmer aan te doen…maar hij was al voldoende opgeladen vanaf bij de start. Ook Pol Vackier ( 19de in 30’21”) ontplofte bij de start, zoals tijdens zijn crossen.

Onze triatleet Bart Reyniers (48ste in 35’06”) wachtte in de eerste km tevergeefs op Erwin Sissau (55ste in 36’12”). Bart is goed op dreef. Voor Erwin (rugletsel) is de tunnel nog lang en mistig.

Ondertussen ontfermde Edwin Kint (92ste in 42’05”) zich over het vrouwelijk schoon: Linda Vermeersch ( 91ste in 42’03”) en Jolien Berthier (94ste in 42’12”).    Daarna was het wachten en supporteren voor een kleine twintig clubmakkers op de halve marathon van Deinze naar Bellem.

Erwin.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.