Halve Marathon Deinze – Bellem : Tim Soenens knap 3de na winnaar Diaz Rodriguez

Het blijft een traditie : zestien avmo-clubmakkers waren paraat en werden opgewacht aan de finish door hen die in Bellem de 7,6 km liepen. Somber , maar prachtig weer om een loopken te doen! Dankzij de inbreng van Rudi Van Bruwaene en Geert Lievrouw volgt een kort verslag.

Stipt om 12u10 de bus van Bellem naar Deinze genomen (wat een organisatie om alles naar de startplaats in Deinze te krijgen). Na een beetje loslopen op de prachtige piste in Deinze, een plasje en de kledij (die mooi terug in Bellem kon afgehaald worden nadat we deze in de voorziene bakjes  gelegd hadden)  werden we door de voorzitter (Wim) verzocht naar de exacte startplaats te gaan. Stipt (?) om 13u30 gaf de voorzitter de start.

625 atleten langs het Schipdonkkanaal (tot Merendree) en dan langs het kanaal Oostende-Gent tot in Bellem.

Met kleppers als Alexander Diaz en Van Steenbrugge was Tim Soenens erg tevreden met zijn  3de plaats in 1u12.31. Dieter Cleenwerck, pas aangesloten, klokte mooi af als 23ste in 1u 23’24”. Geert Royaert (28ste in 1u23’59”) was verkouden en moest dit ondergaan. Jammer.  Bart G en Bart V gaven mekaar erg weinig toe. Bart Guillemyn (34ste in 1u24’50”) en Bart Verschaeve( 38ste in 1u25’01”) Bart V. besloot bij Veronique Coene  te blijven… alleé om te lopen !  Patrick Deleersnijder werd 55ste in 1u26’55”. Katrijn Van Hulle ( met haas ?) en Rudi bleven in elkaars buurt. Katrijn had last van voet en nek , maar ploegde toch moedig verder met een PR als beloning : 118de in 1u32’29”. Rudi Van Bruwaene werd 119de in 1u32’30”. Was hij nu haas … of Rebbe… of Reebok… (nvdr). Al bij al , het is beter dat hij loopt, want in de pan krijgen we genen gram! Geert Lievrouw (123ste  in 1u32’43”) was heel tevreden en kwam heel dicht bij het poepken van Katrijn en Rudi… 13 seconden. Zijn vrouwtje , Sabine Denolf ( 344ste in 1u47’27”) wilde zeker onder de 1u50 zitten. Proficiat! Ook Jeroen Deroo (134ste in 1u33’41”) kon terugblikken op een prima wedstrijd.  Elke Spriet volgde haren Tim en besloot een halve marathon te overleven met een knap resultaat: 175ste in 1u36’34”.  (PR ?) Toch mooi! Rik Lefevre (224ste in 1u39’30”) en Johan Moyaert ( 226ste in 1u39’37”).. bijna samen over de finish ! Mario Boldens ( 259 in 1u41’36”) had beter verwacht. (Mario  , we zijn pas begonnen… er komen nog veel uitdagingen. Voor onze ultraloper Luc Maes (320ste in 1u45’38”) was deze halve marathon slechts een opwarmertje. Katrien Vanhoutte finishte als 432ste in 1u54’40”.

We surfen op een prima Wim en talloze vrienden van JC Aalter. Met 601 aankomsten op deze halve marathon is de toon gezet. We onthouden een warme ontvangst zowel voor de 7,6 als de 21km. We koesteren de bevoorrading tijdens de halve marathon en het kader bij de finish ( sportdrank, fruit, banaan enz…)

Voor de liefhebbers is er nog een ‘bostrial’ in januari… ( enen van vlees en bloed ??? ) … Ja Rudi …pak alvast maar nen CHIP¨mee , hè en Mevr  VERSPOOR  ???

Tot later.

Erwin.

 

 

 

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.