Eerste puntentabel van het nieuwe seizoen

De eerste punten van ons criterium zijn verdiend. puntentabel-wegcriterium-2017-01

De punten voor de halve marathon van Deinze naar Bellem en voor de 7,7 km in Bellem zijn volledig. Beide afstanden waren voor zowel dames en heren.

De volgende wedstrijd is de winterjogging in Deinze op  zondag 11 december om 10u00 in de Brielmeersen, dit om de crossers te plezieren en het is een goede training naar de Kerstcorrida toe. We kiezen voor de afstand 9km en 13km zowel voor dames als heren.

Dan volgt de Kerstcorrida in Tielt  26/12 : 5km en 10km voor zowel dames als heren.

Normaal (vroeger)  volgde er een lange stop tot aan de Brigandsloop. Nu kiezen we voor een bostrail in Aalter op 21/01/17 : enkel volgende afstanden komen in aanmerking voor ons criterium : de 10km en de 24 km voor dames en heren !  Je kan dus punten sprokkelen met een oefenloopje, duurtraining of bosloop… zoals je dit bekijkt !

Dan volgt de klassieker in Ingelmunster met de Brigandsloop  op 26/03/17.  Hier kunnen de dames proeven van de 6km en de 12km. De heren kunnen enkel punten sprokkelen in de 12 km .

Het kortere werk voor de heren komt zeker nog aan bod in Rollegem Kapelle (5km) , Oostrozebeke (6km) , Aalter 8km, en Watewy Tielt 5km.

Je zal een kalender zien op de puntentabel  die nog in opbouw is. ( ik (erwin) ga niet alles wissen omdat een paar organisaties nog niet konden bevestigen. Ik ga ook niet alle namen wissen en zal wachten op onze Kerstcorrida. Zo zien  welke clubmakkers in aanmerking komen voor de tabel. Want iedereen wordt automatisch opgenomen bij het lopen van een criteriumwedstrijd.

We konden alvast smaken van een super start in onze eerste criterium wedstrijd. 13 clubmakkers liepen de halve marathon en 4 waren paraat op de 7,7 km in Bellem. We kregen zon en oostenwind en terug heel veel goesting voor het nieuwe seizoen !

Hopelijk kunnen we samen terug mooie momenten en duels meemaken in 2017 !

 

Rudi en Erwin.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.