Charline Vanneste wint de 13km in Rollegem. – criterium avmo – running center Hulste.

Zaterdag 8 april 2017 : de 13 km in Rollegem-Kapelle.

Charline was met een 26ste stek in 48’06 terug beresterk en win riant bij de dames. Heel wat kwaliteit onder de deelnemers.

Er waren 187 deelnemers.  Misha Declerck (6de in 41’28”), Frederik Colpaert ( 10de in 43’45”), Alexander Eggerick (11de in 44’16”), Dirk Lannoo ( 42ste in 50’44”), Pol Vackier ( 87ste in 57’28”), Johan Moyaert ( 99ste in 59’13” en Luc Maes (132ste in 1u03’22”).

Daags nadien ( zondag 9 april 2017) trok Geert Royaert naar de Heizel (lees Brussel) om als pacer in dienst een 10 km te lopen in 40′. Amaai, die mannen en vrouwen moeten daar afgezien hebben , want Geert Royaert werd 22ste in 38’37” op 1799 deelnemers. Dus voor Geert is 40 minuten met zijn teletijdsmachine vrij vertaald 38’37” geworden. Het wordt stilaan Pasen en de hazen zijn in aantocht…

Dezelfde zondag 9 april 2017 en warmste 9 april ooit (20°C) vond Bart Verschaeve het nodig om een marathon in het glooiende landschap van Munkzwalm te lopen. Bart deed er 3u20′ over. Sterk Pietje geworden :). In Munkzwalm gaat het immers op en neer en was de vroege zomer in aantocht.

Verslag zwalmmarathon 2017

S’morgens vroeg opstaan en klaarmaken om te vertrekken samen met Nabila naar ‘vlaanderens mooiste’ ofwel de Zwalmmarathon.

Na voorbereiding van 720 km, kan dit niet mislukken een prachtig parcours, goed weer, een medeloper als Nico Bousseau, en bovenal mijn supporter numero uno ‘mijn pietje’.

Na het opspelden van het nummer, begeven we ons naar de start, waar de burgemeesteres van Zwalm precies om 10 uur het startschot geeft. Op weg voor lus 1, ook wel de zwaarste van de twee, maar wat een mooi parcours, we hebben de halve marathon afgehaspeld in 1u 38, wat precies is wat vooropgesteld was om marathon te beeindigen om en bij de 3u20.

Voor de meeste zit het avontuur er hier op (halve marathon), maar voor ons mag het nog eens zolang duren, maar de zon brand steeds feller en de km’s beginnen door te wegen, maar Nico en ik houden elkaar op schema. Na 35 km een helse, lange beklimming( 2 km) in Dikkele die maar blijft duren, de moraal staat nu laag maar wordt aangepord door mijne copain van de dag om door te gaan.

Uiteindelijk finish bereikt in 3 u 22m32 s, en een 22 ste plaats op 128 lopers, heel moe maar o zo tevreden, zowel over mijn tijd, het parcours, mijne medeloper en mijne supporter numero uno !

Een aanrader van een marathon, voor wie geen PR wil lopen , maar wil genieten!!

 

 

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.