Verslag Zwalmmarathon Bart Verschaeve

Verslag zwalmmarathon 2017

zwalm1 S’morgens vroeg opstaan en klaarmaken om te vertrekken samen met Nabila naar ‘Vlaanderens mooiste’ ofwel de Zwalmmarathon.

Na voorbereiding van 720 km, kan dit niet mislukken een prachtig parcours, goed weer, een medeloper als Nico Bousseau, en bovenal mijn supporter numero uno ‘mijn pietje’.

Na het opspelden van het nummer, begeven we ons naar de start, waar de burgemeesteres van Zwalm precies om 10 uur het startschot geeft. Op weg voor lus 1, ook wel de zwaarste van de twee, maar wat een mooi parcours, we hebben de halve marathon afgehaspeld in 1u 38, wat precies is wat vooropgesteld was om marathon te beëindigen om en bij de 3u20.

zwalm2

Voor de meeste zit het avontuur er hier op (halve marathon), maar voor ons mag het nog eens zolang duren, maar de zon brand steeds feller en de km’s beginnen door te wegen, maar Nico en ik houden elkaar op schema. Na 35 km een helse, lange beklimming( 2 km) in Dikkele die maar blijft duren, de moraal staat nu laag maar wordt aangepord door mijne copain van de dag om door te gaan.
Uiteindelijk finish bereikt in 3u 22m 32s, en een 22 ste plaats op 128 lopers, heel moe maar o zo tevreden, zowel over mijn tijd, het parcours, mijne medeloper en mijne supporter numero uno !

Een aanrader van een marathon, voor wie geen pr wil lopen , maar wil genieten!!

 

zwalm3

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.