Winnaars van het weekend zijn Charline Vanneste-Benny Fisher-Jimmy Bultinck-Melissa Nobus-Jannes Cottyn.

Charline Vanneste trok met een eigen ploeg naar De Ekiden aflossingsmarathon in Brussel. Charline won in een nieuw Belgisch record van 2u28’49”. De joggingclub stuurde ook een ploeg en werd 712de in 3u58’01”. Daarvoor zorgden Ann Billiet, Erwin Soenens, Danny Terryn, Franky Devooght, Peter Thieren en Luc Vanneste.

Alexander Eggerick werd 3de in Rumbeke tijdens de sterrenbosloop.

Benny Fisher won de strandtrail over 14km in Oostende.

Jimmy Bultinck won in Aartrijke ( M+40) voor Frederik Colpaert. Melissa Nobus was de beste bij de dames. Op de wedstrijd over 9km was Tom Van Slambrouck 4de en Bart Godderis 6de.

Tijdens de 50 tinten jogging ( zal wel niet grijs geweest zijn met zo’n mooi nazomerweer ) trad de volledige familie Dedecker aan.  Op de 5dkm werd Viktor 15de, terwijl de broers Léon en Achiel bij elkaar bleven en finishten als 37ste en 38ste.

De 10km werd gewonnen door Jannes Cottyn voor Ward D’Hoore, dan Tom Dedecker op 61 en echtgenote Hilde De Brabandere op 100.

Op vrijdag 19 oktober 19u00 vieren we onze laureaten van het wegcriterium AVMO-Running Center Hulste in het C.C te Aarsele met een gezellig samenzijn. Apero / diner en prijsuitreiking. Je moet wel op voorhand reserveren ! Info en contact via Rudi Van Bruwaene.

 rudi.rebbe@telenet.be

Zo, we zijn terug mee en kijken uit naar de crossen en naar 11 november 2018. Onze eerste criterium wedstrijd en ondertussen een klassieker van formaat geworden langs een prachtig parcours. De 21 km van Deinze naar Bellem. Voor de kortere afstand is er de 7,5 km in Bellem City. Dus voor elk wat wils.

Erwin.

 

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.