Nieuwe puntentabel na Deinze

In bijlage de bijgewerkte puntentabel na de criteriumwedstrijd in Deinze. Met dank aan Rudi om het ‘oranje-blauwe’ geweld in de gaten te houden.

• Elke Spriet blijft stevig aan de leiding bij de senioren dames. Charline Vanneste neemt haar punten bij de senioren mee naar de masters. Er is maar één echte Charline, maar ze staat nu wel voorlopig 2 keer in de tabel. (transparantie).
• Onze sportvrouw van het jaar , Christa Geerolf, blijft op kop bij de masters dames. Nabila Taguema en Hilde De Brabandere zijn in aantocht. En wellicht zal Charline ook nog wel haar ding doen …
• Olivier Vervaecke kan trots zijn op zijn pole-positie. De turbo bij Tim Soenens begint echter na blessure terug aan te slaan.
• Bij de heren masters staat Patrice Lefranc onverwachts, (maar heel terecht !) , aan de leiding. Patrice liep alle wedstrijden. Ook Rudi Van Bruwaene kon alle wedstrijden lopen en met progressie! Patrick Deleersnijder is 3de met één wedstrijd minder gelopen. 2018 begint voor Patrick alvast erg goed.

Het wordt terug een erg spannend seizoen. Proficiat aan allen die er willen voor gaan. Dit is een criterium onder de clubmakkers. Niet direct voor het grote geldgewin. Wel met mooie prijzen dankzij Running Center Hulste . De grootste prijs is deze die we in ons hart meedragen… na duels in de wedstrijd… elk op ons eigen niveau met wisselend resultaat. Deze prijs heet vriendschap…vrij vertaald clubliefde.

De volgende criteriumwedstrijd ? Dan zijn we te gast op de Brigandsloop in Ingelmunster op zaterdag 31/03/2018. De heren lopen er 12km. De dames kunnen kiezen tussen 6 en 12km. Blijf gezond en hopelijk zonder blessures.

Erwin.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.